Pubquiz op zondag

Elke zondag kun je in het Vliegende Paard je hersenen laten kraken tijdens onze wekelijkse Pubquiz. Vanaf 20.30 uur kun je met een team van maximaal 5 personen de strijd aangaan en prachtige prijzen winnen! De quizavonden worden geëntertaind door onze vaste quizmaster Tom.

  • Inschrijven v.a. 20:00 uur
  • Start quiz: 20:30 uur
  • Kosten deelname: €3,- p.p. Teams van maximaal vijf personen (bij meer dan 5 personen is deelname wel mogelijk, maar kunnen er geen prijzen gewonnen worden)

Gezellig quizzen met je vrienden, (studenten)vereniging, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Ben je op zoek naar een leuk uitje? Kies voor een pubquiz in Zwolle! Onze pubquiz is een plezierige groepsactiviteit die in een kroegsfeer plaatsvindt. In verschillende teams strijden de deelnemers tegen elkaar om de hoofdprijs.

Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Een vermakelijk bedrijfsuitje met gezonde porties teambuilding en amusement. Het Vliegende Paard biedt samen met PubQuizZwolle.nl verschillende quizarrangementen aan voor elk budget. Deze arrangementen bestaan uit combinaties van pubquizzen, buffetten en hapjes & drankjes. Lijkt dit je wat? Bezoek de website van PubQuizZwolle.nl! Of neem per mail contact op met: quiz@hetvliegendepaard.nl.